Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Bölöni a magyarok ellen dolgozhat

2014.03.09. 10:36 Módosítva: 2015-05-04 02:56:35

A magyar és görög futballválogatott azonos Eb-selejtezőcsoportban szerepel és könnyen lehet, hogy a korábban még a magyar válogatott élére is esélyes Bölöni László ellenfélként érkezik majd Magyarországra. A Gazeta Sporturilor című lap úgy tudja, Bölöni az egyik jelölt, aki Fernando Santostól, a nyári vb után átveheti a csapatot.

A magyar szakember jelenleg a katari Al Khor edzője, de éppen a nyáron jár le a szerződése. A lap úgy tudja, hogy Bölöni mellett a szerb Ivana Jovanovics és a mexikó Javier Aguirre is esélyes posztra. Velük azonban az anyagiakkal kapcsolatban nem sikerült megegyezni. Bölöni javára írják, hogy jól ismeri a román futballt és természetesen a magyarokkal kapcsolatban is képben van.

Bölöni is megszólalt az ügyben és nem tartja kizártnak, hogy az őszt már Görögországban kezdje. Nem először, hiszen a 2011-12-es idényben a PAOK-nál dolgozott. A szakember fizetése is szóba került, amely ugyanannyi, vagyis évi 800 ezer euró lenne, mint a mostani klubjánál, Katarban. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?