Judit
3 °C
7 °C

Messit fejbe dobták, meg is kapta érte a sárgát

2014.12.01. 11:07

A Barcelona a 94. percben húzta be a győzelmet a Valencia otthonában vasárnap este, a győztes gólt a pálya szélén ünnepelték egy halomban a vendégjátékosok, amikor a lelátóról érkezett egy vizes palack.

A földön ünneplő Messit találta fejbe, az argentin klasszis dörzsölte is a fejét, miután felállt. 

Messi kidobta a pálya szélére az üveget, majd elkezdett visszasétálni a középkezdéshez, de közben többször megállt, a fejét fogdosta. Ezt unta meg Borbalan játékvezető, aki sárgát adott a Barcelona-sztárnak, méghozzá időhúzás miatt! Az argentin nem kamuzott, nem fetrengett, nem színészkedett, amint azt láttuk már hasonló esetben több tucat futballistától, a bíró mégis őt látta szükségesnek büntetni.

A középkezdés után rögtön lefújták a meccset, Messi megpróbálta még egyszer elmagyarázni Borbalannak, mi történt, majd felemelt hüvelykujjal mutogatott a hazai drukkereknek, hogy köszöni a dobálást. 

A bíró a jelentésében a pályára bedobott tárgyakról is írt, a Valencia pedig közleményben sajnálkozott, és vizsgálatot indított, alaposan átnézik a biztonsági kamerák felvételeit, hogy megtalálják a dobálózó szurkolót. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?