Vencel
13 °C
23 °C

Messit fejbe dobták, meg is kapta érte a sárgát

2014.12.01. 11:07

A Barcelona a 94. percben húzta be a győzelmet a Valencia otthonában vasárnap este, a győztes gólt a pálya szélén ünnepelték egy halomban a vendégjátékosok, amikor a lelátóról érkezett egy vizes palack.

A földön ünneplő Messit találta fejbe, az argentin klasszis dörzsölte is a fejét, miután felállt. 

Messi kidobta a pálya szélére az üveget, majd elkezdett visszasétálni a középkezdéshez, de közben többször megállt, a fejét fogdosta. Ezt unta meg Borbalan játékvezető, aki sárgát adott a Barcelona-sztárnak, méghozzá időhúzás miatt! Az argentin nem kamuzott, nem fetrengett, nem színészkedett, amint azt láttuk már hasonló esetben több tucat futballistától, a bíró mégis őt látta szükségesnek büntetni.

A középkezdés után rögtön lefújták a meccset, Messi megpróbálta még egyszer elmagyarázni Borbalannak, mi történt, majd felemelt hüvelykujjal mutogatott a hazai drukkereknek, hogy köszöni a dobálást. 

A bíró a jelentésében a pályára bedobott tárgyakról is írt, a Valencia pedig közleményben sajnálkozott, és vizsgálatot indított, alaposan átnézik a biztonsági kamerák felvételeit, hogy megtalálják a dobálózó szurkolót.