Márk
13 °C
28 °C
Sport

Bajnokok ligája

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - 5th Vugar Gashimov Memorial 2018 (Shamkir AZE) Thu 19th Apr 2018 - Sat 28th Apr 2018 - Vezet: A veterán Topalov: 5/3.5!, 2. Carlsen 5/3
                   A résztvevők:  Magnus Carlsen, Shakhriyar Mamedyarov, Vladimir Kramnik, Anish Giri, Ding Liren, Sergey Karjakin, Veselin Topalov, Teimour Radjabov, Rauf Mamedov and the final player invited was David Navara.
Raiders
Elkapóra érkezésére is számítani lehet
A Raiders az idei offseasonban elkülte Michael Crabtree-t és szerződtette a Green Bay Packers korábbi elkapóját Jordy Nelson-t (véleményem szerint nem volt a legjobb üzlet).
9 Nyíl
Ma kísérik végső útjára Eric Bristow-t
Ma csendes lesz egy picit a dartsvilág, néhány perce mindenki leengedi a nyilat és egy halk perccel emlékezik a legendára, Crafty Cockney-ra, azaz Eric Bristow-ra, akit ma, április 24-én, éppen egy nappal 61.
Katarzis nélkül
Vivicitta 2018
A Vivicitta igazi kétnapos futóünneppé nőtte ki magát.
Tommy autosport
Most hétvégén WTCR a Hungaroringen
Most hétvégén azaz április 27-29.
USAracing
Josef Newgarden beintett az anyatermészetnek
A regnáló bajnokon nem fogott ki a trükkös időjárás és egy kétesélyes stratégiai húzást követően újabb magabiztos győzelmet aratott Alabamában. [...] Bővebben!
Vitorlás tudattágítás
A Volvo Ocean Race az újonc szemével - Blair Tuke
Öt részes sorozatunkban olyanok mesélnek a világ egyik legkeményebb vitorlás versenyéről, akik először vesznek részt rajta.