Mihály
3 °C
17 °C

Klopp a Pool-játékosoknak: A szezon végéig van időtök

2016.01.13. 11:11

Jürgen Klopp a téli átigazolási időszak alatt a bajnokságban nyolcadik Liverpool keretében és stábjában sem tervez komoly átalakításokat, a szezon végén viszont annál inkább lehetnek változások.

A Liverpool-edző ugyanis közölte a kerettel, hogy a szezon végéig kell bizonyítaniuk. "Mindig azt mondom nekik, hogy nem én írom a szerződéseket, de vegyék, hogy egy évre szól. Egy nagyon jó szezon után elvihet egy nagy klub valakit, de egy nagyon rossz szezon után a klub is elküldheti. Bármi megtörténhet" - idézte a Guardian az idény előtt kinevezett német edzőt. 

Klopp szerint ez a szezon a kísérletezésről is szól, de úgy szeretnének visszanézni az idény végén, hogy sikeresek voltak. Elismerte, hogy komoly nyomás alatt dolgoznak, de a mostani helyzetben nem engedhetik meg maguknak, hogy erre gondoljanak, egyelőre az a legfontosabb, hogy meccsről-meccsre regenerálódjanak, mert sűrű a naptár.

Szerda este az Arsenalt fogadják, de úgy gondolja, hogy kemény ellenfelei lesznek a listavezetőnek, képesek megverni őket.  Az is kiderült, hogy Simon Mignolet hosszabbít a klubbal, már megegyeztek az új szerződésről, ami 2021-ig szól majd.