A Hertha olyan jó, hogy a Real vinné a játékosát

2016.03.12. 13:55

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán 2-0-ra legyőzte a táblázaton mögötte álló Schalkét péntek este. A berliniek a harmadik helyen állnak, amely közvetlen Bajnokok Ligája-főtáblát ér. A szezon előtt még a biztos bennmaradást célul kitűző klub messze túlteljesít minden elképzelést.

Szinte nincs nap, hogy Dárdai remek munkájáról ne írnának a német lapok, és most már a játékosok is egyre kapósabbak lettek. A Süddeutsche Zeitung lap szerint a Real Madrid is felfigyelt valakire.

A lap úgy tudja, hogy a Real nyári igazolási tervei között N'Golo Kanté, a Premier League meglepetéscsapata, a Leicester játékosa mellett szívesen látnák Dárdai egyik tanitványát, a cseh Vladimir Daridát is.

Olyannyira komoly az érdeklődés, hogy a hírek szerint a Real megfigyelői már a pénteki bajnokin is a 25 éves cseh játékát figyelték. Tudni kell róla, hogy egy hihetetlen erős játékosról van szó, átlagban 13 kilométereket fut meccsenként, és ebben a mutatóban a legjobb a Bundesligában.

Természetesen Dárdaihoz is eljutott már a hír, a magyar szakember csak ennyit mondott erről: "Ha a Real Madrid szeretné őt, beszélnünk kell róla.”

Darida hazájában a Viktoria Plzen nevelése volt. 2013-ban igazolt Németországba és először Freiburgban futballozott. Tavaly szerződött Berlinbe, a cseh válogatottban 31 meccsen játszott és egy gólt szerzett a középpályás.  • Tippek
  • Biztosítás