A börtönválogatott egykori sztárjától retteghet a Fradi a kupában

2016.10.05. 17:41 Módosítva: 2016.10.05. 19:37

A Magyar Kupa hetedik fordulójának sorsolása a nyugat-dunántúli Koroncóra vetette a Ferencvárost. A Győr-Moson-Sopron megye másodosztályában szereplő csapat elleni továbbjutás első pillantásra sétagaloppnak tűnik, ám a zöld-fehéreknek hiba volna lebecsülni a házigazdát.

Nem elég ugyanis, hogy a Koroncó magabiztosan vezeti az Aranyhal Étterem M. II. bajnokság tabelláját, de a csapatnak egy igazi nagyágyúja is van az egykori győri tehetség, Sütöri Péter személyében.

Az albán FK Tiranát is megjárt csatár rövid profi pályafutásának egy börtönbüntetés vetett véget, melynek következtében 2003 és 2010 között 7,5 évet ült Sopronkőhidán kábítószerrel való visszaélés miatt. A börtönévek alatt fontos tagja volt a börtönválogatottnak, szervezőként is jelentős szerepet vállalt az elítéltcsapat és a magyar válogatott 2009-es találkozójának összehozásában.

A jelenleg Koroncón futballozó 37 éves játékos még mindig megvillan ha kell, hogy mást ne mondjunk, a Magyar Kupa előző fordulójában mesterhármast szerzett a megye egyes Bonyhád ellen.

Sütöri Péter gólja


  • Tippek
  • Bankszámla