Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyarokon röhögő norvég riporter Canossája, magyarul kért bocsánatot

2016.06.10. 17:42

Az élet néha visszaadja azt, amit korábban elvett. Valami ilyesmi történhetett most is. Emlékeznek még arra norvég sportriporterre, aki a tavaly őszi pótselejtezők előtt azzal hencegett, hogy a sorsolás után már a repülőjegyét is megvette Franciaországba?

Ha igen, akkor arra is, hogy még az oslói verés után is nagy mellénnyel arról beszélt, hogy csak szerencsénk volt és véletlenül nyertünk 1-0-ra.

Aztán jött a budapesti visszavágó és Priskin gólja, amit nagyon sok ajjaj követett a részéről, aztán végül lehajtott fejjelt vette tudomásul, hogy nem ők, hanem a magyar válogatott jutott ki az Eb-re. Mondjuk a sportszerűtlen viselkedése miatt nagyon sokan megutálták a kollégát.

De ahogy kezdtük, a sors hoz olyan fordulatokat, amikor a negatív hősből pozitív lesz. És így alakult ezzel a norvég sportriporterrel is.

Bernt Huslker
Bernt Huslker

A VG sportriportrere bocsánatot kért. Bernt Hulsker a magyar nagykövetasszonyon, Sikó Annán keresztül üzent a magyar népnek, és bocsánatot kért és ezt üzente: „Csak azért vagyunk itt, hogy bocsánatot kérjünk – bocsánat (magyarul) – most tízezerszer könnyebb lett nekünk!”

És a végén még azt is mondta: "Hajrá Magyarok!"

Itt nézze meg a videót. Megérdemeltük, és köszönet a norvég tévésnek is.