Konrád, Tivadar
4 °C
22 °C

A magyarokon röhögő norvég riporter Canossája, magyarul kért bocsánatot

2016.06.10. 17:42

Az élet néha visszaadja azt, amit korábban elvett. Valami ilyesmi történhetett most is. Emlékeznek még arra norvég sportriporterre, aki a tavaly őszi pótselejtezők előtt azzal hencegett, hogy a sorsolás után már a repülőjegyét is megvette Franciaországba?

Ha igen, akkor arra is, hogy még az oslói verés után is nagy mellénnyel arról beszélt, hogy csak szerencsénk volt és véletlenül nyertünk 1-0-ra.

Aztán jött a budapesti visszavágó és Priskin gólja, amit nagyon sok ajjaj követett a részéről, aztán végül lehajtott fejjelt vette tudomásul, hogy nem ők, hanem a magyar válogatott jutott ki az Eb-re. Mondjuk a sportszerűtlen viselkedése miatt nagyon sokan megutálták a kollégát.

De ahogy kezdtük, a sors hoz olyan fordulatokat, amikor a negatív hősből pozitív lesz. És így alakult ezzel a norvég sportriporterrel is.

Bernt Huslker
Bernt Huslker

A VG sportriportrere bocsánatot kért. Bernt Hulsker a magyar nagykövetasszonyon, Sikó Annán keresztül üzent a magyar népnek, és bocsánatot kért és ezt üzente: „Csak azért vagyunk itt, hogy bocsánatot kérjünk – bocsánat (magyarul) – most tízezerszer könnyebb lett nekünk!”

És a végén még azt is mondta: "Hajrá Magyarok!"

Itt nézze meg a videót. Megérdemeltük, és köszönet a norvég tévésnek is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!