• A nap rangadója: Anglia-Wales 2-1
  • Este német-lengyel 0-0
  • Közte Ukrajna-Észak-Írország 0-2

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az orosz-szlovákon egy görögtűz miatt került bajba Oroszország futballválogatottja, illetve futballszövetsége. A csapatot már felfüggesztve kizárták az Eb-ről, és jelezték, ha újabb stadionbeli rendbontást kezdeményeznek a szurkolóik/huligánjaik, tényleg kizárják őket.

    Erre a meccsen feltűnt egy tiltott pirotechnikai eszköz, de mivel nem balhéztak, emiatt nem fogják kizárni őket, valószínűleg csak pénzbüntetést kapnak.

    Az orosz sportminiszter ennek ellenére kiakadt az eseten.

    "Személyesen fogjuk megköszönni a srácnak, aki begyújtotta, amikor hazatér Oroszországba. Miféle ember az, aki ilyet tesz, miután megkaptuk a végső figyelmeztetést? Nem akarok erős szavakat használni, de ki ez? Maradt benne méltóság? Becsület? A játékosaink a füvön próbálják visszahozni a meccset, ő meg így buzdítja őket? - idézte az orosz Sport Express Vitalij Mutkót.

    Oroszország a szlovákok 2-0-s vezetése után 2-1-re kapott ki.

  • Szerda estétől csütörtök reggelig a francia rendőrök legalább 40 drukkert, illetve huligánt vettek őrizetbe az orosz-szlovák meccs helyszínén, illetve annak környékén.

    Először angolokat, majd a meccs után oroszokat, szlovákokat, és a végén franciákat is. A hatóságok könnygázzal oszlattak.

    Gyorsított eljárással legtöbbjüket bíróság elé is állítják.