Anita, Kármen
11 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Payetre kitették az árcédulát, a Chelsea, a PSG, a City vinné

2016.07.12. 10:53

A West Ham United vezetősége 50 millió fontban (18,3 milliárd forintban) határozta meg Dimitri Payet árát, de elképzelhető, hogy még ennyiért sem engedik el a futball-Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott középpályását, írja az MTI.

David Gold, a londoni klub társelnöke kijelentette, hogy egy pennyt sem engednek ebből az árból, de még azt sem döntötték el, hogy egyáltalán eladják-e az Olympique Marseille csapatától tavaly júniusban szerződtetett játékost. Az Eb-n három gólos Payet a legutóbbi idényben 12-szer talált be a West Ham színeiben.

Az Eb-szereplés alatt több klubbal is hírbe hozták a 29 éves Payetet, többek között a Chelsea, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is vinné a Premier League előző szezonjában hetedik helyen végzett klub játékosát.

„Egy 50 millió font alatti ajánlatot sem vagyunk hajlandóak meghallgatni, de őszintén szólva egy ajánlatot sem látnánk szívesen, hiszen Payet a legjobb játékosunk - mondta David Gold a BBC-nek. - Ő nagyon fontos nekünk, köré épül a csapat. Londonba költözött a családjával, a szurkolók pedig imádják. Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk, remélem, sikerülni fog" - tette hozzá a West Ham társelnöke.

Payet ára euróban 60 millió, rengeteg pénz, de Paul Pogbát kétszer ennyiért, 100-120 millióért árulja a Juventus, és a ManUnited komolyan érdeklődik. Pogba 23 éves, de az Eb-n csak egy gólt szerzett, gólpasszt egyet sem adott.