Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Wenger: Edző leszek, ha nem itt, máshol

2017.02.17. 13:27

Arsene Wenger csapata, az Arsenal nagyon kikapott szerdán a Bayerntől, az 5-1 után szinte semmi esélyük a továbbjutásra a Bajnokok Ligájában. A francia 20 éve vezetőedző a klubnál, de most jobban kiáll a rúdja, mint valaha: a drukkerek folyamatosan tüntetnek ellene, és pénteken ő is elismerte, bizonytalan a helye. De ha távozik, nyugdíjba akkor sem megy.

Bármi történik, edző leszek a következő szezonban, itt vagy máshol. Ez abszolút biztos.

A hétfői, Sutton United elleni FA-kupameccsük sajtótájékoztatóján elmondta, a lemondás meg sem fordul a fejében.

Nem azért vagy 20 évet egy helyen, hogy egy ilyen zakó után felállj. Nehéz megemészteni, de van erőm és rutinom, hogy felálljak

- idézte a 67 éves menedzsert az ESPN.

Wenger 1996 őszén vette át az Arsenalt, 2006-ig sikertörténet volt az együttműködés, de utána majdnem 10 évig semmit nem nyertek. 2014-ben és 2015-ben aztán összejött az FA Kupa, de a bajnokságot 2004 óta nem tudták megnyerni.

Múlt héten a Juventus edzője, Massimo Allegri kitérő választ adott rá, hogy ő lesz-e a következő szezonban az Arsenal edzője.

Wenger szerződése a szezon végén kifut, állítólag kétéves hosszabbítást ajánlottak neki, de ezt senki nem erősítette meg.