Sára, Márió
-4 °C
5 °C

8 óra alatt elfogytak a jegyek a magyar-portugálra

2017.07.31. 17:34

Már csak VIP-jegyek kaphatók a magyar futballválogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőjére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz a vendég a Groupama Arénában.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja hétfői összegzésében azt írja, hogy az árusítás vasárnap délelőtt kezdődött meg a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy három és fél óra alatt el is fogytak az első körben piacra került belépők. Az árusítás hétfőn 10 órakor indult újra, ekkor a maradék, mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt.

Ezúttal négy óra alatt találtak gazdára a jegyek, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, ezért már csak VIP-belépőket lehet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A VIP-jegyek vásárlásánál élnek a Szurkolói Klub-tagok kedvezményei, így ők minimum 15, maximum 25 százalékkal olcsóbban juthatnak ezekhez a belépőkhöz.

A válogatott augusztus 31-én Lettországot fogadja, majd három nappal később Portugáliát. A magyarok hat forduló után hét pontjukkal a harmadikak a B csoportban, nyolc pont a hátrányuk a második, pótselejtezőt érő helyen álló portugálokkal szemben.

A lettek elleni találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai csütörtöktől vehetnek jegyet, míg a nem klubtagok péntektől juthatnak hozzá belépőikhez. (MTI)

UPDATE: Hétfő este 9 körül elfogytak a VIP-ek is.