Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vereséggel ünnepelte 1000. meccsét Iker Casillas

2018.04.03. 08:50

Nem sikerült túl jól a jubiláló meccse Iker Casillasnak. A Porto spanyol kapusa két gólt kapott a Belenenses elleni meccsen, csapata egyet sem rúgott. Casillas pályafutása 1000. meccsét játszotta.

Casillas pályafutása során csak a Real Madridban védett, de onnan 2015-ben távozott Portugáliába. Öt spanyol bajnoki címmel, három BL-győzelemmel, egy világbajnoki címmel, 2 Európa-bajnoki elsőséggel büszkélkedhet. 

Pályafutása eddigi szakaszában 385 meccsen nem kapott gólt, ebben a szezonban eddig 14 meccsen védett és összesen nyolc gólt kapott. 1999. szeptember 12. óta 725 meccse volt a Real-ban és 108 a Portóban, a válogatottban 167-szer szerepelt

A vereségével a Porto egy pont hátránnyal maradt a Benfica mögött a bajnokság második helyén. Három héten belül a második olyan meccsét veszített el, amikor egy nála lényegesen gyengébb csapattól kap ki. Ez a két veresége van amúgy a bajnokságban a Portónak.