Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tajti Mátyás: Kiközösítettek Barcelonában

2018.04.25. 12:16

A 20 éves Tajti Mátyás pár éve a Barcelona és a Real Madrid akadémiája között választhatott, előbbire szavazott, és most elismerte, kudarcot vallott. Azt ellenben nem bánta meg, hogy a katalánokhoz húzott a szíve - mondta a Nemzeti Sportnak.

"Irtózatos harcot folytattam, hogy elfogadtassam magam, és hogy egyáltalán befogadjanak. Nem csináltam semmi olyat, ami miatt nem barátkoztak velem. Mégis kiközösített emberként éltem ott."

A barcelonai élményeiről elmondta, hogy  először azon döbbent meg, hogy a tíz-tizenkét éves gyerekek egyérintővel futballoztak, gyorsan, pontosan passzoltak, mintha a nagyokat, a felnőtteket látta volna. Azt posztolta is anno, hogy megpusztulnak az edzésen a játékosok.

"Nálunk ebben a korban nem látni ilyet. Az edzők örülnek, ha a gyerek egyáltalán passzolni tud, és jó helyre adja a labdát."

A Malaga kiesik az élvonalból, ő szeretne maradni, mert a másodosztályban akár rá is számíthatnak. Most a negyedosztályban alapember, mert a Malaga B csapata ott játszik.

(via NSO)