Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hiába követelik a szurkolók, Leekens nem gondol a távozásra

D  CB20180609015
2018.06.09. 20:45

Az ausztrálok elleni 2-1-es végeredménnyel ugyan nem elégedett Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, de a belga edző úgy látta, hogy a csapat játéka elfogadható volt.

„Motiváltan és szervezetten futballoztunk, csak gólt szerezni nem sikerült, pedig két ajtó-ablak helyzetünk is volt. A második félidőben tudtam, hogy lesznek nehézségeink, mivel három napja játszottunk Fehéroroszországban. Összességében többet érdemeltünk volna ezen a meccsen” – idézte az MTI a meccs után értékelő Leekenst. A belga szakember megjegyezte, Gulácsit kisebb sérülés miatt cserélte le a szünetben, illetve Sallai Rolanddal volt kiváltképpen elégedett.

LEEKENS A ROSSZ EREDMÉNYEK ÉS A DRUKKEREK ELÉGEDETLENSÉGE ELLENÉRE NEM GONDOL A TÁVOZÁSRA, MERT SOK FEJLŐDÉST LÁT A CSAPATON.