Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szalah: Ramos azt is megmondhatná, hogy tudok-e majd játszani a vb-n

2018.06.09. 13:50

Exkluzív interjút adott Mohamed Szalah a spanyol Marcának, amelyben szóba került a BL-döntő és Sergio Ramos is, az egyiptomi csatár pedig nem szalasztotta el az alkalmat, hogy visszavágjon Ramos kedden tett nyilatkozatára – írja a Marca.

Szalah a lapnak elmondta, az, hogy a BL-döntőben megsérült és le kellett cserélni, karrierje legrosszabb pillanata volt. Már jobban van, szeretne is játszani majd Uruguay ellen, de egyelőre minden azon múlik, hogy hogy érzi magát a meccs előtt – tette hozzá. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, mikor földet ért Ramos megmozdulása után, szinte azonnal eszébe jutott, hogy mi van, ha ki kell majd hagynia a vb-t, szerencsére azonban végül nem így alakultak a dolgok.

Ramos akciójáról külön is megkérdezték az egyiptomit, aki diplomatikusan annyit mondott, hogy nem tudja, hogy szabályos volt-e amit csinált, utána azonban mégis visszaszólt a spanyolnak, először nevetségesnek titulálta a magyarázkodását, mely szerint Szalah fogta meg őt, utána meg a Real kapitányának injekciós megszólalására válaszolt azzal, hogy 

Ramos azt is megmondhatná, hogy tudok-e majd játszani a vb-n.

Szalah azt is elmondta, hogy Ramos tényleg írt neki üzenetet, de sose mondta azt neki, hogy jól érzi magát, pedig ugye ez volt a másik dolog, amivel a spanyol megpróbálta elvenni az őt ért támadások élét.

A BL-döntő mellett a vb-ről is kérdezték a csatárt, aki elmondta, a kijutás nekik olyan siker, mint a spanyoloknak a torna megnyerése. Szerinte Egyiptomnak most jó csapata és jó edzője van, szeretnének továbbjutni és jól szerepelni a vb-n, ő pedig mindent meg akar tenni, hogy ez sikerüljön is nekik.

Természetesen szóba került az is, hogy a 16 között találkozhatnának Spanyolországgal, ami Ramos és Szalah miatt különösen érdekes lehet, de erről csak annyit mondott az egyiptomi, hogy a spanyoloknak nagyszerű csapata van, nehéz lenne ellenük játszani, de bármi megtörténhet.