Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már 38, egy év alatt kispadon is egyszer ült: várja a Chelsea

2018.07.26. 08:08

Rob Green, a Huddersfield Town 38 éves kapusa a visszavonuláson gondolkodott, most meg úgy néz ki, hogy egy topcsapatban, a Chelsea-ben folytathatja a karrierjét a Sun szerint. Még pénzbe sem kerül.

A karrierje csúcspontján már jóval túllévő Green egy évet volt a Huddersfieldnél, ahol még azt sem lehet rá mondani, hogy végigpadozta a szezont, mert csak egyetlen FA-kupa-mérkőzésre nevezték be.

GettyImages-579369810

Nem csoda, hogy nem látta értelmét a folytatásnak, de a Chelsea ajánlatára nem mondhatott nemet. Green persze ott sem számíthat túl sok meccsre, Thibaut Courtois és Willy Caballero mögött csak harmadik számú kapus lehet, egy-két kupameccset kaphat.

Mivel Green szerződése lejárt, szabadon igazolhatóvá vált, a Chelsea-nek nem került pénzébe a transzfer. Két másik kapusa, Jamal Blackman és Eduardo kölcsönadásából viszont bevételhez juthat.

Green 12-szer játszott az angol válogatottban, a 2010-es vb-n is szerepelt, de ott az amerikaiak ellen bakizott, kikerült a kapuból. A Premier League és a Championship több csapatánál védett, a Norwich City, a West Ham United, a Queens Park Rangers és a Leeds United játékosa is volt a Huddersfield előtt.