Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Courtois már nagyon menne a Realhoz

2018.08.07. 11:55 Módosítva: 2018-08-07 13:36:55

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Chelsea belga kapusa, Thibaut Courtois a Real Madridban köt majd ki, a játékos ugyanis kihagyta a csapat hétfői edzését, és egyelőre nem tudják, hogy visszatér-e majd –írja a BBC.

Courtois jelenleg a Chelsea kapusa, de a jövőről nem tudok semmit mondani. A csapaton és persze rajta is múlik, de remélem, hogy továbbra is a mi kapusunk lesz majd.

– mondta a kirúgott Conte helyére érkezett Maurizio Sarri még pénteken. 

Vasárnap aztán a Chelsea Willy Caballeróval a kapuban kikapott az angol labdarúgó-szuperkupa döntőjében a Manchester Citytől, a meccs után pedig az edző azt mondta, hétfőn már mindenképpen hallani akar Courtois-ról, mert csak olyan játékosokra van szüksége, akik maximálisan motiváltak. 

A kapus aztán ennek tudatában is kihagyta az edzést, azaz úgy tűnik, tényleg komolyan gondolja a távozást, a szintén a Reallal hírbe hozott Eden Hazard viszont ott volt a hétfői tréningen. Courtois egyébként a keddi edzésre sem ment el, úgyhogy valószínűleg pár napon belül eldől majd a sorsa.

Courtois 2011-ben igazolt az angolokhoz, eközben azonban három évet az Atlético Madridnál töltött kölcsönben, a családja pedig ott is él, így a szakmai szempontok mellett is van oka arra, hogy a Realhoz szeretne igazolni. A Chelsea egyébként már január óta tisztában van azzal, hogy lelépne a kapusuk, Courtois ugyanis nem hosszabbított a csapattal.

Spanyol lapértesülések szerint már július közepén eléggé előrehaladott állapotban volt az ügylet, állítólag 35 millió eurós vételárban állapodtak meg a csapatok, a képet ugyanakkor árnyalja, hogy a Chelsea állítólag azt mondta, addig nem engedik el a játékost, amíg meg nem találják az utódját.