Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egészen lehetetlen védéssel maradt meg a BL-előny

2018.08.08. 21:36

Sokáig úgy tűnt, nagyon sima meccs lesz Szalonikiben, a PAOK-Szpartak Moszvka Bajnokok Ligája selejtezőben. 17 perc után az orosz csapat már 2-0-ra vezetett, de aztán jött a nagy fordulat, ráadásul még az első félidőben.

A 7. percben a bolgár Ivelin Popov szerzett vezetést az oroszoknak, majd tíz perccel később a holland Quincey Promes már kettőre növeltre az előnyt, akkor még ő sem sejtette, hogy később főszereplővé válik.

A görögök a 29. percben zárkóztak, egy öngóllal szépítettek, majd nyolc perccel később jött Dimitrisz Limniosz gólja, amellyel már 2-2-re álltak. Az utolsó előtti percben Dimitrisz Pelkasz pedig megfordította a meccset.

3-2-es PAOK vezetéssel vonultak öltözőbe, de a második félidőben már több gól nem esett. A 69. percben azonban volt egy döntő pillanat. A moszkvai Luiz Adriano lerántása miatt 11-eshez jutott a Szpartak.

Promes állt a labda mögé és még azt sem lehet mondani, hogy rosszul rúgta el. De a görög kapus, Alekszandrosz Pasalakisz bravúr védte úgy, hogy jobb karján túljutott a labda, de szerencséjére a jobb kapufáról kifelé vágódott. Ettől még meleg percei lesznek a görögöknek Moszkvában.

Bajnokok Ligája, 3. selejtező forduló

  • PAOK Szaloniki (görög)-Szpartak Moszkva (orosz) 3-2 (3-2)
  • Salzburg (osztrák)–Shkëndija (macedón) 3–0 (2-0)
  • Celtic (skót)-AEK Athén (görög) 1-1 (1-1)