Izidor
0 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Eltört a Ronaldóval ütköző Chievo-kapus orra

2018.08.19. 14:00

Eltört a Chievo kapusa, Stefano Sorrentino orra, amikor a Juventus új csatárával, Cristiano Ronaldóval ütközött a szombati bajnokin, írja az MTI.

A veronai klub honlapja szerint a 39 éves kapus néhány pillanatra elveszítette az eszméletét, és az orrtörés mellett a válla, illetve a nyaka is megsérült, de vasárnap reggel már kiengedték a kórházból.

000 18G36W

A címvédő Juventus a hajrában, 2-2-es állásnál a győzelemért támadott, és a 89. percben úgy tűnt, sikerrel jár: a gólvonal-technológia szerint Mario Mandzukic fejese után Cacciatore már csak a gólvonalon túlról tudta kirúgni a labdát. Amikor azonban a játékvezető megnézte a videobírós visszajátszást, észrevette, hogy az öt és felesen belül Cristiano Ronaldo véletlenül összeütközött Sorrentinóval, a kapus akadályozása miatt érvénytelenítette a gólt, és kifelé ítélt szabadrúgást.

Sorrentinót le kellett cserélni, de a cserekapus, Andrea Seculin a 93. percben nem háríthatta Federico Bernardeschi lövését, így 3-2-re a Juventus nyert.

Paulo Dybalát és Giorgio Chiellini csapatkapitányt támadások érték, amiért Mandzukic - végül érvénytelenített - gólját ünnepelték, miközben az ellenfél egyik játékosa ájultan feküdt a pályán.

„Igazatok van! Nem vettem észre, hogy mi történik abban a pillanatban. Hibáztam!" – írta válaszként Dybala.