Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lazovics kezdeményezte szerződésének felbontását

2018.09.19. 08:46

Danko Lazovic, a MOL Vidi FC szerb labdarúgója kezdeményezte szerződésének megszüntetését. Mindezt a székesfehérvári klub jelentette be hivatalos oldalán.

A hétfői nap folyamán Danko Lazovic formálisan is jelezte klubunk felé, hogy karrierjének befejezése miatt szerződésének megszüntetését kezdeményezi. A MOL Vidi FC a támadó kérését tiszteletben tartva ezt elfogadta. A következő napokban a szerződés megszüntetésének részleteit is rendezni fogja klubunk és a játékos.

A 35 éves támadó korábban többek között a belgrádi Partizan, a Feyenoord, a PSV és a Zenit csapatában játszott. 2016 nyarán igazolt Székesfehérvárra, azóta 80 mérkőzésen 29 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott, 2017-ben pedig megkapta az NB I legjobb játékosának járó elismerést.

Nagy érvágás ez a csapatnak, ami csütörtök este a BATE-val játssza első mérkőzését az EL csoportkörében.