Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Torres szellemét idézte a szabadrúgásgóllövő

2018.09.26. 16:52

A Derby County nagy meglepetésre kiütötte kedden a Manchester Unitedet az angol Ligakupa harmadik fordulójában, nem kis részben a Liverpooltól kölcsönbe érkezett Harry Wilsonnak köszönhetően, aki irdatlan nagy gólt lőtt szabadrúgásból a második félidőben.

Wilson a nyáron érkezett a csapathoz, ezzel a góllal pedig máris sikerült legendává válnia, nem Derbyben, hanem inkább a Liverpool-drukkerek között: a legnagyobb ellenfél otthonában rúgott egy ilyet. Örülhetnek is a Liverpool-szurkolók, a walesi ugyanis még csak 21 éves, így ha továbbra is így játszik, bőven lesz ideje az Anfielden is bizonyítani.

Az biztos, hogy lélekben most is teljesen Liverpool-játékosnak érzi magát, gólja után ugyanis pontosan ugyanúgy ünnepelt, ahogy a csapat korábbi sztárja, Fernando Torres tette gyakran a United ellen:

öt ujját feltartotta, jelezte ezzel a United-faneknek, hogy a Pool ötször nyert BL-t, míg a United csak háromszor.

Az egészben egyébként az a legviccesebb, hogy Wilson még hasonlít is kicsit a jelenleg Japánban levezető spanyolra, így - és a szürke mez miatt - tényleg kísérteties a dolog.

A tehetség a meccs után amúgy nagyon szerényen nyilatkozott, mint mondta, egyenrangú felekként akartak az Old Traffordra menni, a saját futballjukat akarták játszani, és végül ők jöttek ki jobban az egészből. 

Torres közel 10 éve és Wilson kedden az Old Traffordon
Torres közel 10 éve és Wilson kedden az Old Traffordon

A góljáról csak annyit mondott, hogy ezt szokta próbálgatni az edzéseken, most jól megküldte, és be is ment, aminek nagyon örült. Wilson aztán a tizenegyesét is belőtte, ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy a United-drukkerek megpróbálták kiszurkolni a győzelmet a csapatuknak, de náluk mindenki jól bírta a nyomást.