Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Totti könyve miatt mondott le a Roma elnökségi tagja

2018.09.28. 08:44 Módosítva: 2018.09.28. 09:28

A héten jelent meg Francesco Totti önéletrajzi regénye, amely máris vihart kavart. Röviddel a könyv bemutatója után az AS Roma végrehajtó bizottságának tagja, Franco Baldini benyújtotta a lemondását Totti könyvében tett megjegyzések miatt. Az egykori futballista elmondta, nem állt szándékában semmi olyan, amely végül ehhez vezetett.

Totti csütörtökön Róma egyik leglátványosabb helyén a Colosseumnál mutatta be nem rég megjelent regényét. A kötet legvitatottabb része, amely 2017 nyaráról szól, amikor is a futballista szerint Baldini volt az, aki rákényszerítette, hogy vonuljon vissza. Nem sokkal később Baldini találkozót kért James Pallotta elnöktől és benyújtotta a lemondását.

„Nem erre vágytam – mondta a hír hallatán Totti – csak le akartam venni a terhet a lelkemről. Remélem senki mást nem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a cél, hogy bárkit is megbántsak. Csak jobban szerettem volna eldönteni én, hogy mikor vonuljak vissza. Amikor az agyam és a testem azt diktálja, talán jobb befejezés lett volna.”

Totti még hozzátette, hogy a könyvében nem futballistaként beszél, hanem egy kölyökként, aki az utcán nőtt fel és ember lett: „Az utcák segítettek nekem, hogy jobban megértsem a dolgokat, boldog vagyok azzal az úttal, amelyet végül bejártam.”

Ami a jövőt illeti, Totti edző szeretne lenni és ennek érdekében már el is kezdett egy tanfolyamot. Még hozzátette, sokkal több scudettót szeretett volna nyerni a Romaval, de ha csak egyet nyer az is olyan, mint más csapattal esetleg tízet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek