Franciska, Fanni
-5 °C
7 °C

C. Ronaldo tagadja az erőszakot, perel

2018.09.30. 16:33

A német Der Spiegel magazin pénteken szólaltatta meg azt a nőt, akit elmondása szerint Cristiano Ronaldo 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában megerőszakolt.

Szombaton a futballista egy Instagram-videóban tagadta a vádat. A videó meglehetősen furcsa, a játékos elég lassan beszél. Sok dologról szót ejtett, gratulált excsapattársának, Luca Modricnak a FIFA-díjhoz, megemlítette, hogy az ő gólja volt a legjobb az elmúlt szezonban, de a nyertes Mohamed Salah is megérdemelte a Puskás-díjat, a vádakra csak érintőlegesen tért ki, sokadik témaként.

"Amit beszélnek, álhír, csak promózni akarják magukat, így akarnak híresek lenni. De ez része az életemnek. Boldog ember vagyok, minden rendben van"

- mondta a Juventus-csatár.

Azt pedig már ügyvédei közölték, hogy beperlik a Der Spiegelt is, mert olyan információkat hozott nyilvánosságra, amihez nem lett volna joga - írja a BBC.

Majdnem 10 éve valóban volt szexuális kapcsolat Ronaldo és a nő között, miután utóbbi azonnal beperelte a világsztárt, de peren kívül megállapodtak. 375 ezer dollárt fizetett ki a 33 éves támadó. A Der Spiegel szerint viszont a nő ügyvédei újranyitnák az ügyet, mert szexuális erőszak történhetett.

Cristiano Ronaldo a világ egyik legismertebb embere, a Real Madrid történetének legjobb góllövője, aki a nyáron igazolt Madridból a Juventushoz mintegy 100 millió euróért.

Ronaldo teljes videója:

Cristiano Ronaldo Instagram-live-ja