Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maradona: Messi hagyja ott a válogatottat

2018.10.01. 13:27

Diego Maradona azt tanácsolja Lionel Messinek, ne játsszon többet az argentin futballválogatottban azután, hogy sokan őt hibáztatták a dél-amerikaiak gyenge világbajnoki szereplése miatt.

"Az argentin futballban mindenért ő a hibás, még egy U15-ös csapat vereségéért is. Eljött az ideje annak, hogy távozzon, és aztán majd elválik, valaki képes-e magára vállalni a felelősséget" - idézte az 1986-ban világbajnok csapat kapitányát a Clarin című lap.

Maradona kijelentette, a mai argentin válogatott őt már egyáltalán nem inspirálja, de így van ezzel mindenki.

"Elvesztettük a szenvedélyt" - mondta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa trénere.

Az argentinok a nyári, oroszországi világbajnokságon kínkeserves csoportkör után a nyolcaddöntőben búcsúztak a franciák ellen.

Messi 2016 júniusában, az elvesztett Copa América-döntő után lemondta a válogatottságot, de másfél hónappal később megváltoztatta döntését.

A vb óta lejátszott két argentin barátságos meccsre nem utazott el, és kihagyja az októberieket is. Nagyon valószínű, hogy a jövő nyári tétmeccsekig - Copa America lesz - nem fog játszani a csapatban. Sőt, valójában még az is kérdéses. (MTI)