Eszter, Eliza
EUR 383,33 Ft
USD 357,43 Ft
14 °C
24 °C

Maradona: Messi hagyja ott a válogatottat

2018.10.01. 13:27

Diego Maradona azt tanácsolja Lionel Messinek, ne játsszon többet az argentin futballválogatottban azután, hogy sokan őt hibáztatták a dél-amerikaiak gyenge világbajnoki szereplése miatt.

"Az argentin futballban mindenért ő a hibás, még egy U15-ös csapat vereségéért is. Eljött az ideje annak, hogy távozzon, és aztán majd elválik, valaki képes-e magára vállalni a felelősséget" - idézte az 1986-ban világbajnok csapat kapitányát a Clarin című lap.

Maradona kijelentette, a mai argentin válogatott őt már egyáltalán nem inspirálja, de így van ezzel mindenki.

"Elvesztettük a szenvedélyt" - mondta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa trénere.

Az argentinok a nyári, oroszországi világbajnokságon kínkeserves csoportkör után a nyolcaddöntőben búcsúztak a franciák ellen.

Messi 2016 júniusában, az elvesztett Copa América-döntő után lemondta a válogatottságot, de másfél hónappal később megváltoztatta döntését.

A vb óta lejátszott két argentin barátságos meccsre nem utazott el, és kihagyja az októberieket is. Nagyon valószínű, hogy a jövő nyári tétmeccsekig - Copa America lesz - nem fog játszani a csapatban. Sőt, valójában még az is kérdéses. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla