Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy csomó sírós kisgyereket látok a Manchester Unitedben

2018.10.04. 16:48

Roy Keane, a Manchester United korábbi kapitánya sírós kisgyerekeknek nevezte a klub mostani játékosait, akiknek szerinte először saját teljesítményükön kellene javítaniuk, és félre kell tenniük nézeteltérésüket José Mourinho vezetőedzővel, írja az MTI.

A 47 éves Keane, aki hét bajnoki címet nyert a manchesteriekkel, azt mondta: a futballistáknak felelősséget kell vállalniuk azért, hogy az MU az 1989/1990-es idény óta most rajtolt a legrosszabbul a bajnokságban. A United hét mérkőzésen csupán tíz pontot szerzett, ezzel tizedik a tabellán, Mourinhót pedig sokan támadják, miután vita támadt közte és Paul Pogba, a francia válogatott világbajnok középpályása között.

„Egy csomó sírós kisgyereket látok, pedig ha kimész a pályára, akkor a saját büszkeségedért, a családodért, a városodért futballozol. Nem Pogbáról beszélek, hanem általánosságban a játékosokról. Olyanokról, akik összevesznek valamin az edzővel, vagy az edzői csapattal, és aztán azt mondják magukban: nem fogok rendesen edzeni, mert valaki felidegesített" – mondta a United korábbi középpályása.

Keane szerint a vitás helyzetek játékos és edző között részei a labdarúgásban eltöltött mindennapoknak, a nézeteltéréseket azonban a pályán kívül kellene rendezni.

„Ha a United futballistája vagy, felveszed a mezt, kifutsz a pályára és nem adsz bele mindent, mert összevesztél valakivel. Nos, akkor sok szerencsét Mourinhónak."

A Manchester United szombaton a Newcastle-t fogadja a Premier League nyolcadik fordulójában.