Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

James Rodríguez: Ez itt már nem Frankfurt!

2018.10.05. 13:44

Az elmúlt időszakban nem megy túl jól a Bayern Münchennek, a német bajnok legutóbbi három meccsén nem tudott nyerni, Berlinben ráadásul még a döntetlen sem jött össze, 2-0–ra kaptak ki a Herthától. A legutóbbi, Ajax elleni BL-meccset követően a vezetőedző, Niko Kovac is elismerte, hogy javulnia kell a csapatnak, de a jelek szerint a játékosai is egyre kevésbé bíznak benne – írja a Bild.

A lap információi szerint nem túl jó a hangulat Münchenben, James Rodríguez például a hollandok elleni döntetlen után az öltözőben dühöngött, egyebek mellett azt hangoztatva, hogy "ez itt már nem Frankfurt!", utalva ezzel Kovac előző csapatára. A kolumbiai állítólag olyannyira nincs megelégedve azzal, hogy folyton padoznia kell, hogy el is akar menni a csapattól.

Nemcsak Jamest zavarja egyébként a folyamatos rotálás, állítólag Süle, Wagner, Goretzka és Gnabry sem boldogak a kapott perceikkel, sőt, Uli Höness is beszélt már a rengeteg cserélgetésről, ő pár napja azt mondta,

az edzőnek kell eldöntenie az ilyesmit, de neki is kell felelnie érte.

Ezen kívül sincs egyébként minden rendben a csapatnál, sokan nehezményezik ugyanis azt, hogy Kovac az edzői stáb többi tagjával sokszor horvátul beszél, olyankor is, amikor mások is ott vannak, ami főleg a másodedzőre, a német Peter Hermannra nézve problémás.

Kovac az Ajax elleni meccs után azt emelte ki, hogy vissza kell térniük az alapokhoz, párharcokat kell nyerniük, és gyorsabban kell járatniuk a labdát. Hogy ebből mennyit sikerült megvalósítaniuk azóta, az majd szombat este derül ki, a Bayern hazai pályán fogadja majd a Mönchengladbachot.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas