A csapat új, de Karius maradt a régi

2018.10.05. 09:20 Módosítva: 2018.10.05. 12:36

Kezd úgy tűnni, hogy a német Loris Kariust nem egyszerűen lekönyökölte Sergio Ramos a BL-döntőben, hanem egyúttal meg is átkozta, a német kapus ugyanis azóta nem találja önmagát: a jelenleg a Besiktasnál védő hálóőr csütörtökön az Európa Ligában hibázott óriásit a Malmö ellen.

A svédek 2-0–ra verték a török csapatot, ezzel ismét teljesen nyílttá téve az I csoportot, az ominózus első góljuk pedig az 53. percben esett. Andreas Vindheim ívelt középre, a labda azonban Caner Erkin hátán irányt változtatott, és pont Karius felé szállt. Simán fogható lett volna, de a német melléütött, így lett belőle gól.

Erkin megmozdulására semmi szükség nem volt – ezt jól mutatja, hogy a statisztikákban egyébként az ő öngóljaként szerepel a találat –, de így is nehéz megérteni, hogy a kapus hogy bírta így elszámítani a labda röppályáját.

Kariusnak már a Besiktasnál sem ez volt az első hibája, szeptember elején a Bursaspor ellen is kapott már gólt a csapata egy megkérdőjelezhető akciója után. A Malmö egyébként jó pár éve szerzett már hasonlóan érthetetlen gólt a Besiktas ellen: '90-ben Recep Cekin, a törökök védője lőtt egészen káprázatos gólt a saját kapujába.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Hírek
  • Hírek