Hogy úszhatta meg Ramos a kiállítást?

2019.03.03. 08:09

A Barcelona 1-0-ra győzte le a Real Madridot a spanyol futballbajnokság szombat esti játéknapján. A négy nap alatt két madridi sikert behúzó Barcelona győzelme is elég okot adhat Sergio Ramos frusztrációjának.

A Real Madrid-védője nem akarta kritizálni csapatát, nehogy úgy járjon, mint a csapat ifiedzője, de azt azért elmondta, nincsenek most jó passzban és szerinte ezzel a Barca-sikerrel gyakorlatilag a bajnokság is eldőlt már.

A riporter egyik kérdésére, miszerint mi történt közte és Messi között, csak annyit felelt, hogy ilyen esetek benne vannak a futballban. Ha kicsit szigorúbb a játékvezető, akkor a Real-védő már a 41. percben megkaphatta volna az első sárgát, amikor szándékosan hagyta ott a lábát, és buktatta a Barca argentin sztárját.

Nem sokkal később megint jött egy Ramos-Messi összecsapás, megint az argentin húzta a rövidebbet. Lehet, hogy itt a lendülő kar nem szándékosan csapott Messi arcába.

Aztán a 61. percben valóban kapott egy sárgát, és megint a bíró jóindulatának köszönheti, hogy végig a pályán maradt. Az utolsó előtti percben bal könyökkel gyakorlatilag leütötte Arturo Vidalt. Undiano Mallenco, és a kollégái sem szúrták ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek