Pérez: Mbappé vagy Neymar? Mindkettő!

2019.03.12. 09:39

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez meglehetősen feldobott volt hétfő este, amikor bejelentette, hogy Zinedine Zidane visszatér a klub kispadjára. „Ő testesíti meg a Real Madridot 19 éve” – nyilatkozta az elnök.

Kis interjút is adott, természetesen már arról faggatták, kikkel erősíthet a nyáron a Madrid. Zidane ugyanis azt mondta, „változások lesznek, de forradalmi átalakítások nem", azaz nem várható, hogy tömegesen távoznak, viszont néhányan biztosan érkeznek.

Perez ambiciózusnak mutatkozott a neveket illetően.

„Zidane francia, szóval Mbappéval tud kezdeni valamit, nemde? Most jól kell befejeznünk ezt a szezont, és kiválóan felkészülnünk a következőre" – idézte az ESPN Pérezt, akitől aztán konkrétan megkérdezték: Mbappé vagy Neymar?

"Mindkettőt vinném"

– jött a válasz.

Természetesen egyikük megszerzése sem lehetetlen, ha a Real Madridról van szó, de az biztos, hogy zsebbe kellene értük nyúlni. Neymart 222 millió euróért vette a PSG a Barcától 2017 nyarán, Mbappét 180 millió euróért ugyanekkor, és azóta az értékük csak nőtt.

Jelenleg Mbappé a világ legértékesebbnek tartott futballistája, 200 millió euróra becsülik, de sanszos, hogy a PSG csak ennyiért nem válna meg tőle. Neymar kikiáltási ára 250 millió lehet.