Bale ünnepi zászlóval bosszantotta a Madridot

2019.11.20. 11:10

2-0-ra legyőzte a magyar válogatottat Wales a keddi Európa-bajnoki selejtezőn, és kijutott a jövő évi tornára. A lefújás utáni ünnepléshez Gareth Bale, a Real Madrid futballistája különleges zászlót szerzett.

"Wales. Golf. Madrid. In that order"

- ez volt ráírva.

Magyarul annyit tesz:

Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.

Vagyis a Real-drukkerek kissé felháborodtak, mert az még csak hagyján, hogy a válogatottat a klubja elé teszi, de hogy a hobbiját is, azt már nem könnyű lenyelni. Az ESPN szerint nem is lett népszerűbb Madridban.

Ráadásul eddig sem rajongtak brit légiósukért, aki a nyáron nagy huzavona végén maradt Madridban, és az ősszel alig valamit tett hozzá a csapat eredményeihez. Hat hete egy Wales-meccsen sérült meg, azóta nem is játszott a klubjában, kedden viszont gólpasszt adott a selejtezőn.

Állítólag januárban tényleg elhagyja a Realt, de konkrét érdeklődőről még nem hallani. Előző egyesületét, a Tottenhamet emlegették már korábban, és annak épp most kinevezett új edzője, José Mourinho biztosan kér és kap is új játékosokat januárban.

balegolf

Bale egyébként nem maga készítette a zászlót, az ugyanis a meccs közben a tribünön, walesi drukkerek kezében tűnt fel, valószínűleg csak az ünneplésre került hozzá.