Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Panama bepróbálkozott a gyors kezdéssel

2018.06.24. 20:42

Anglia 6-1-re győzte le Panamát, ezzel az angolok is továbbjutottak, és Panama kiesett a csoportból. Harry Kane második büntetője után zajlott ismét egy olyan jelenet, mint ami a portugál-spanyol meccs után lett híres: Panama gyorsan újra akarta kezdeni a meccset, sőt, el is kezdte, és megrohanta az üres térfelet, amin csak az angol kapus álldogált. A bíró mindeközben háttal állt, az ünneplőket nézte, mikor megfordult, azonnal lefújta az akciót.

A portugálok első meccsén történt, hogy Ronaldo góljánál minden játékos a pályán kívül ünnepelt, kivéve Fonte-t. Majd az angolok nyitómeccsén Kane első góljánál Trippier maradt a pályán. 

A legutóbbi cikkünkben írtuk le, hogy a játék kezdéséről, illetve újrakezdéséről hogyan rendelkezik a FIFA szabályzata, és a kezdés az üres térfél ellen szabálytalan.

Anglia történelmi, 6-1-es sikert aratott, így ugyanúgy 8-2-vel áll, ahogy Belgium is. Ha döntetlen lesz a két csapat meccse, akkor jön egy újabb érdekes szabály, a teljes egyenlőség esetén a sárga lapok döntenek, ami most 2 az angoloknak, 3 a belgáknak. Értelemszerűen akinek kevesebb van, az a nyerő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?