Olivér
5 °C
8 °C

A lengyel kapitány bemutatta a színészkedést, hogy jöhessen a csere

2018.06.28. 19:44

Japán ugyan kikapott Lengyelország ellen, de Kolumbia győzelmével így is bejutott a nyolcaddöntőbe, sőt, az 1-0-s vereség annyira jó volt a japánoknak, hogy a mérkőzés utolsó perceiben hosszasan passzolgattak hátul anélkül, hogy bármi jelét mutatták volna annak, hogy támadni akarnak, vagy hogy a lengyelek megzavarták volna őket.

Csakhogy a lengyel kapitány, Adam Nawałka mindenképp szeretett volna még egyet cserélni a hosszabbításban – talán hogy húzza az időt, és véletlenül se adjon lehetőséget a japánoknak az egyenlítésre –, de nem került hozzájuk a labda, a japán játékosok pedig a nagy passzolgatásban nem rúgták ki azt. Ezért Nawałka, hogy behozhassa Jakub Błaszczykowskit, mutatta a pályán levő Kamil Grosickinek, hogy színleljen sérülést, a combját fogta meg, majd hirtelen Grosicki el is terült, combfájásra hivatkozva.

Ennek ellenére a lengyelek már nem cseréltek harmadszorra, az állás pedig maradt 1-0.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?