Brazil Real-sztár kiesése dönt a belgák ellen?

2018.07.06. 15:10

Újabb negyeddöntő, ami a látottak alapján minimum elődöntőt érdemelne, de akár döntőt is.

A belgák négy győzelemből jönnek, igaz Japán ellen a 94.-ben mentek tovább: 0-2-t fordítottak vissza úgy, a második félidőben, hogy hosszabbításra sem volt szükségük. Azaz fejben is nagyon ottvannak.

Sérültjük nincs, eltiltottjuk nincs. Ami problémájuk lehet, mindössze az, hogy csak bő három napot pihenhettek. De ugyanennyit lazíthatott Brazília is, aminek még eltiltottja is van.

Ráadásul kulcspozícióban, szűrőben, a realos Casemiro. Összeszedte a két sárgát, Fernandinho játszik a helyén. Ő is pályára lépett az összes meccsen, de csak csereként, először kezdhet a tornán.

rad

A brazilok eddig tökéletesen pótolták a kiesőket, a sérült jobbhátvédet, Danilót Fagner helyettesítette, a sérült balhátvédet, a szintén realos Marcelót Filipe Luis. Marcelo meggyógyult, visszaveszi a helyét, Danilo viszont a csütörtöki edzésen újrasérült, a bokaszalagjával kidőlt a teljes vb-re. Fagner eddig is jól mozgott, folytathatja.

Egy jó hír a brazil keretnek: csütörtökön újra edzett Douglas Costa, akiről azt mondták, ha a döntőig jutnak, azon talán ott lehet húzódása után. Gyorsabban gyógyul, kezdeni nem fog, de szükség esetén minden bizonnyal bevethető.

Belgium már 12 gólt lőtt a világbajnokságon, a hármas átlag remek, a brazilok hétnél járnak, de csak egyet kaptak, zsinórban három 2-0-ból érkeznek.

Jó meccs lesz este 8-tól.

rad

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla