Ármin, Pálma
8 °C
28 °C

A futballistafeleségek is adhatnak pár keresztlabdát

2020.04.01. 08:37

A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer a futball leállása mellett is megőrizte jó kedélyét. A klub honlapjának nyilatkozva arról is beszélt, hogy játékosainak feleségei és barátnői is segíthetnek abban, hogy hatékonyabb legyen a támadójátékuk.

A Premier League-et április 30-ig felfüggesztették, a legtöbb klubnál a közös edzéseket is beszüntették a koronavírus-járvány miatt. A manchesteri futballisták már két hete otthon készülnek.  Solskjaer elmondta, mindenki személyre szabott edzésprogramot és étkezési tervet kapott, és úgy véli, hogy ez a helyzet remek alkalom arra, hogy a játékosok speciális képességeiket is fejlesszék.

„Én a kertben vagyok a gyerekekkel, a támadásbefejezéseken dolgozom, és a csatároknak is ezeken a mozgásokon kellene dolgozniuk. A legtöbb játékosnak jó sporteszközei vannak és príma kertje, remélhetőleg a feleségeik és barátnőik képesek párat passzolni vagy keresztlabdát adni" – mondta az edző. 

A United is arra készül, hogy befejezhetik majd a szezont, Solskjaer is a következő meccseket tervezi. Napi kapcsolatban van segítőivel és játékosaival, WhatsApp-csoportokban kommunikálnak, néha pedig telefonoznak is. Amikor nem futballal foglalkozik, Solskjaer a gyerekeivel tanul, vagy sorozatokat néz a Netflixen.

A csapatnak jó hír, hogy Marcus Rashford hátsérülése után újra edzésbe tudott állni, és Paul Pogba állapota is javult. 

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!