A Manchester United két legendája is segít a koronavírus-járvány kezelésében

GettyImages-583607530
2020.03.19. 12:06

Gary Neville és Ryan Giggs, a Manchester United labdarúgócsapatának két korábbi sztárja térítésmentesen felajánlotta közös tulajdonban lévő két manchesteri szállodáját egészségügyi dolgozóknak a koronavírus-járvány idejére, írja az MTI a Reuters alapján.

A két ex-futballista jelezte, összesen 176 ágyat tud biztosítani péntektől. Szerintük az egész iparágnak szolidaritást kell mutatnia ebben a bizonytalan időben azok számára, akiknek leginkább szükségük van szállásra, és kénytelenek a családjuktól elszigetelten élni a következő néhány hónapban. Az egyik, Hotel Football nevű szállodájuk közvetlenül a Manchester United stadionja, az Old Trafford mellett áll.

A Chelsea hasonlóan jár el a Stamford Bridge stadionnál lévő hotellel.

Korábban Cristiano Ronaldo portugáliai szállodáival kapcsolatban is megjelentek ilyen hírek, de ezekről később kiderült, hogy nem voltak igazak.

Az Egyesült Királyságbanszerdán 104-re emelkedett a koronavírusban elhunytak száma, összesen pedig 2626 pozitív esetet találtak az országban.

(Borítókép: A Hotel Football szálloda az Old Trafford mellett Manchesterben 2014. december 3-án. Fotó: Corbis via Getty Images/Ben Radford)  • Hírek
  • Bankszámla