Nem kell szavazatokat számolnia, ott lehet Londonban Marcelo a Reallal

2021.05.04. 13:40
Marcelo, a Real Madrid labdarúgója társaival együtt utazhatott Londonba, a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágójára, miután kedd reggel eleget tett állampolgársági kötelezettségének – írja az MTI.

32 éves brazil játékos 2011-től spanyol állampolgársággal is rendelkezik, és így a keddi, regionális választásokra véletlenszerűen lett kijelölve mint a voksolást felügyelő bizottság egyik tagja. A bizottságban tevékenykedők 65 eurót (23 430 forintot) kapnak munkájukért.

A Real Madrid kérvényezte, hogy a Chelsea elleni BL-találkozóra való tekintettel játékosa mentesüljön a feladat alól, ezt azonban elutasítottak. A klubnál ezért úgy készültek, hogy Marcelo csak dolga végeztével este, egy különrepülőgéppel utazik majd Londonba társai után. 

Erre azonban nem került sor, mert a La Moraleja külváros szavazásán reggel megjelent védőt pár perccel később elengedték. A felügyelőbizottság  ahová elővigyázatosságból több embert is elhívtak  nélküle is el tudta látni munkáját, Marcelóra pedig így a továbbiakban már nem volt szükségük.

Az angol és a spanyol együttes múlt héten, a párharc első felvonásán Madridban 11-re végzett.  • Tippek
  • Lakáshitel