Megvan, Cristiano Ronaldo mit szedett elő a gatyájából, és vett szájába meccs közben

GettyImages-1444231146
2022.11.26. 12:54
Az egész világ találgatja, mi lehetett az, amit Cristiano Ronaldo elővett az alsógatyájából a két lába közül, és aztán meg is evett a Portugália–Ghána-mérkőzésen (3–2). A legbizarrabb tippeket olvashattuk a világhálón, volt közöttük olyan is, amit nem is merünk leírni. Végül a portugál lapok megadták a rejtély megoldását...

Természetes, hogy Cristiano Ronaldót, a földkerekség talán legismertebb labdarúgóját nagyítóval figyelik a katari világbajnokságon (is). Így aztán felkerülnek a világhálóra olyan apróságok, amiket esetleg másoknál nem vennének észre a fotósok vagy az operatőrök.

Itt van például a Portugália–Ghána-mérkőzés, amit 3–2-re megnyertek a portugálok, többek között a 37 éves, jelenleg egyesület nélküli csatár tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően. 

Nos, a találkozó 36. percében Ronaldo benyúlt a nadrágjába, és a bal kezével a két lába közül kivett valamit, aztán betette a szájába, és elkezdte rágcsálni... A videó eszelős sebességgel kezdett terjedni a közösségi médiában, pénteken az Index vb-közvetítésében is nagy visszhangot váltott ki.

A világsajtóban a legkülönfélébb tippek jelentek meg, hogy mi is lehetett az, amit előkotort a sztár, hogy aztán elmajszolja. Néhány igencsak undorító elmélet után nem csoda, hogy a Portugál Labdarúgó-szövetség fontosnak tartotta az igazság közlését ebben az egész világot lázba hozó témában – ami mellett az ukrajnai orosz invázió, a koronavírus-járvány vagy a kőolaj és a földgáz árának alakulása pitiáner apróságnak tűnhet... 

Tehát mit vett elő Ronaldo a gatyájából, és mi az, amit megevett?

És íme a rejtély megoldása: a sztár egy rágógumit húzott elő, és tett a szájába, ami nem szokatlan tőle, ugyanis mindig tart ilyesmit magánál mérkőzés közben, és többnyire el is kezdi rágcsálni a szájízesítőt. 

Legalábbis ezt közölte a szövetség sajtóosztálya...

Ne maradjon le semmiről, böngéssze az Index világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és még sok minden mást.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó:  Pablo Morano / BSR Agency / Getty Images)  • Hírek
  • Hírek