A magyar válogatottnak jelenleg egyetlen pótolhatatlan játékosa van

ZS 1276
Szintlépések, mentális szörnyetegek, kihasznált félterületek. Megannyi tanulságot, jó néhány feltárt hiányosságot, no meg nagyon fontos három pontot hozott a konyhánkra a legutóbbi válogatott hétvége. A magyar csapat Szerbia elleni bravúrgyőzelmet egy igazán tüzes barátságos – pardon – felkészülési mérkőzéssel fejelték meg Szoboszlai Dominikék. A kétszer 90 perc alatt az is kiderült, ki az igazán pótolhatatlan láncszem Marco Rossi erőn felül teljesítő gépezetében...

A Szerbia elleni idegenbeli 2–1-es sikert, majd a Csehországgal játszott 1–1-re végződő felkészülési mérkőzést követően Bánfi Jánossal, 25-szörös válogatott labdarúgóval, valamint Ch. Gáll Andrással, az Index főmunkatársával beszéltük ki a tanulságokat, tapasztalatokat.

AZ ADÁSBAN BESZÉLGETTÜNK ARRÓL...

  • Milyen hibát követtek el ellenünk a szerbek, és mekkora az esélye annak, hogy az októberi tétmeccsen megismételjék ugyanezt a Puskás Arénában is?
  • Hogy míg mind arról beszéltünk, mekkora űrt hagyott maga mögött csatárposzton Szalai Ádám, addig valójában a középpálya közepe kezdett el kilyukadni a válogatottnál.
  • Mi teszi különlegessé Callum Styles és Kerkez Milos játékkapcsolatát?

Az Index Sportcast elérhető az Apple Podcasten és Spotifyon is, a korábbi adásokat ide kattintva hallgathatja vissza.

(Borítókép: Bánfi János. Fotó: Zöld Fanni)  • Tippek
  • Babaváró hitel