új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bátor játékra készülnek, annyi biztos. „Nagy meccs ez a klub számára, hiszen először szerepelhetünk csoportkörben, de ez sokkal inkább motivációt, mintsem nyomást jelent. Ugyanolyan bátran kell pályára lépnünk, mint hétvégén a Crvena zvezda legyőzése alkalmával. Ennek ellenére a Ferencváros a favorit” – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Igor Matics vezetőedző.

    Igor Matics
    Igor Matics
    Fotó: MTI

    A 42 éves szakember kifejtette, a Ferencvárosnak új vezetőedzője van, emiatt a magyar csapatot még nem láthatta Dejan Sztankovics irányítása alatt, ugyanis az egyetlen kupameccs nem jó példa, mivel az FTC-nek alacsonyabb osztályú ellenfele volt. Megjegyezte, ez nem csak nekik jelent hátrányt, mivel Sztankovicsnak még meg kell ismertetnie elképzeléseit a saját játékosaival.

    Hinni kell a továbbjutásban. Ha mi nem bízunk benne, akkor senki sem fog. Persze, nehéz lesz elérni, mert nehéz csoportba kerültünk. A Ferencváros Magyarország legnagyobb és az egész térség egyik legnagyobb klubja, a Fiorentina idén döntős volt, míg a Genk majdnem belga bajnok lett. Meccsről meccsre kell haladni, de mindenképpen szeretnénk jó teljesítményt nyújtani és pontokat gyűjteni

    – mondta a négyes erőviszonyairól Matics. Elárulta, sérülés miatt a középpályás Stefan Tomovicsra és a támadó Zé Márióra nem számíthat.

  • A szerb szakember mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy még nem töltött sok időt játékosaival, de azért látja bennük az akaratot és a folyamatos fejlődés potenciálját, mely azonos az ő filozófiájával. Továbbá köszönetet mondott a klub vezetőségének a rendkívül meleg fogadtatásért.

    Minden további részlet alább

  • ...mivel múlt héten 8–0-ra győzte le a Nagyecsed csapatát a Magyar Kupában, igaz, a több osztállyal lejjebb rangsorolt ellenféllel szembeni csata közel sem számít erőfelmérőnek. Egy dolog viszont biztos: Sztankovics győzelemmel kezdett a Fradi kispadján, egyúttal pedig kiváló hangulatban készülhettek a Konferencialiga csoportkörének nyitányára. 

    Nézzük, mi történt pontosan a Nagyecsed elleni mérkőzésen! 

  • Perceken belül megkezdi európai kupaszereplését a Konferencialiga főtábláján a Ferencváros labdarúgócsapata, ellenfele pedig a szerb Csukaricski lesz. A zöld-fehér együttes a Groupama Arénában fogadja riválisát, mely találkozó az első mérkőzése lesz Dejan Sztankovicsnak, az újonnan kinevezett vezetőedzőnek hazai közönség előtt. 

    Tartsanak velünk, és nem maradnak le egyetlen fontos pillanatáról sem a mérkőzésnek. Kezdünk!