2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

A Premier League korábbi legendás támadója ülhet le a Ferencváros kispadjára

2024.06.08. 15:53
Saját kérésére távozott az izraeli Maccabi Tel Aviv kispadjáról Robbie Keane, aki hamarosan a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője lehet.

Erről számoltak be izraeli sajtóértesülések. Az egykori ír támadó hazája válogatottjában 146 mérkőzésen 68 találatig jutott, mindkettő rekordnak számít. Játékosként megfordult a Tottenham, a Liverpool, a Wolverhampton, a Coventry, a West Ham United vagy például a Los Angeles Galaxy csapatában is. Összesen több mint 300 gólt szerzett. 

Robbie Keane
Robbie Keane
Fotó: Getty Images

Keane első klubja vezetőedzőként az indiai ATK volt, ahova még korábban játékosként érkezett, majd vált játékosedzővé. A Maccabi Tel Aviv kispadján egyetlen szezont töltött, és ugyan három évre szólt megbízatása, saját maga kérte kontraktusa felbontását. Izraeli sajtóértesülések szerint azért, mert hamarosan a Ferencváros vezetőedzője lehet. 

A zöld-fehér klub, hasonlóan a korábbi tapasztalatokhoz, sajtóértesüléseket ezúttal sem kíván kommentálni. 

Mint ismert, jelenleg nincs edzője a magyar rekordbajnoknak, mivel Dejan Sztankovics május közepén, a vesztes Magyar Kupa-döntő után elhagyta a Ferencvárost, holott az ő szerződése is még hosszú évekig kitartott volna. 

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM