2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Rövid betegség után meghalt az Everton és az Arsenal korábbi futballistája

2024.06.15. 12:08
54 éves korában, rövid betegség után meghalt az Arsenal és az Everton labdarúgócsapatának korábbi támadója, Kevin Campbell.

Campbell májusban került kórházba, miután rosszullétre panaszkodott, írja a Sky News.

Campbell bajnoki címet nyert az Arsenallal, de az Everton szurkolói is örökre a szívükbe zárták őt, miután 1999-ben megmentette a liverpooli csapatot a kieséstől.

Megrendülten értesültünk arról, hogy korábbi csatárunk, Kevin Campbell rövid betegség után elhunyt. Mindenki imádta a klubnál Kevint, gondolataink és a szeretetünk most a családjával, barátaival van

– írta közleményében az Arsenal.

Campbell 1988-ban került fel az Arsenal első csapatához, összesen 213 alkalommal lépett pályára a londoni csapat színeiben.

Az Arsenallal a bajnokságot, az FA-kupát és a Ligakupát is megnyerte, illetve a Kupagyőztesek Európa-kupáját is elhódította az együttessel 1994-ben.

Ezt követően 1999 és 2005 között az Evertonban játszott.

Meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók, érdekességek – minden egy helyen, minden az Indexen!


Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!