Több ember megsérült, miután megadta magát egy állványzat Hollandiában

2024.06.23. 12:06
Tíz ember megsérült szombat este Hollandiában, miután rájuk dőlt egy transzparenst tartó állványzat az Rkvv Stevo nevű amatőr klub futballpályáján. A csapat az FC Twente ellen játszott volna felkészülési mérkőzést, de az incidens miatt törölték a találkozót.

Az állványzat akkor dőlt össze, amikor a játékosok kisétáltak a pályára Geesterenben.

A holland állami műsorszolgáltató, a NOS szerint 10 ember megsérült, ketten súlyos, de nem életveszélyes állapotban vannak.

A videofelvételeken látható, amint a játékosok a lelátó irányába futnak, hogy segítséget nyújtsanak a szurkolóknak, írja a BBC.

„Szoros kapcsolatban állunk a hangulatos transzparenssel készülő szurkolókkal, a Stevóval és a hatóságokkal. Együtt járunk utána, hogyan következhetett be ez a baleset. Egyelőre minden figyelmünk a sérültekre összpontosul” – közölte a Twente az X-en.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók, érdekességek – minden egy helyen, minden az Indexen!


Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!