Európa-bajnokság 2024

Varga Barnabás barátnője a helyszínen nézte végig, ahogy párja súlyos sérülést szenvedett

2024.06.24. 15:53
A szerencsejátékban 18 éven felüli, sérülékenynek nem minősülő személyek vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

A magyar válogatott labdarúgó, Varga Barnabás barátnője is a stuttgarti stadionban volt, amikor párja horror sérülést szenvedett a Magyarország–Skócia Európa-bajnoki mérkőzésen.

A Ferencváros és a magyar válogatott támadója rendkívül szerencsétlen módon ütközött a skót kapussal, Angus Gunn-nal, és eszméletlenül a földre esett. Az ijesztő jelenetet Varga Barnabás barátnője, Laura a helyszínen nézte végig – írja a német Bild

A válogatott csatárának családja ugyanakkor nem volt kint Stuttgartban, így otthon, a televízió előtt nézték végig a képsorokat. A súlyos sérülést szenvedett Varga édesapja, András az nso.hu-nak hétfőn elárulta, nem titok, nagyon nehéz perceket élt át a család, de mára már nyugodtabbak lehetnek. 

A műtétet végrehajtották, Barni kedvese, ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá

– tette hozzá a súlyosan megsérült labdarúgó édesapja.

Meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók, érdekességek – minden egy helyen, minden az Indexen!


Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!