Egymás ellen a bronzérmes kézisek

2004.12.21. 13:17
A Sport1-en hétfőn először választott magának társakat a december végi szegedi kézilabdagála All Star csapatainak két csapatkapitánya, Ferling Bernadett és Pásztor István. A friss Eb-bronzos irányítónak ezúttal már biztosan ellenfele lesz Pálinger Katalin.
Miután kialakultak a december 30-i szegedi Kézilabda Gála All Star-keretei a szurkolók több mint 35 ezer szavazata alapján, megkezdődött a vegyescsapatok kialakítása.

A kapitányok, Ferling Bernadett (Ászok) és Pásztor István (Királyok) első nap a kapusok közül választhattak. A Dunaferr irányítója a szegedi Nenad Puljezevics mellett döntött, így Pásztor csapatába került klubtársa, Perger Zsolt.

A Fotex szélsőjének választása alapján a Királyok csapatát erősíti majd Pálinger Katalin a Gálán, az Ászok másik kapusa így a ferencvárosi Katarina Miklosová lesz.

#alt#

A legközelebb kedden délután ötkor a Sport1-en választanak a csapatkapitányok, akik ezúttal jobbszélsőkkel bővíthetik együttteseiket. Ferling és Pásztor ezúttal Lovász Zsuzsa és Katarina Mraviková, illetve Berta Róbert és Harsányi Gergő közül választhat.

A választásban részt vevő további játékos
Jobbátlövők: Radulovics Bojana, Németh Helga, Nagy László, Kotormán Attila.
Irányítók: Görbicz Anita, Buday Dániel, Császár Gábor.
Beállók: Kulcsár Anita, Lucia Uhraková, Gál Gyula, Rosta Miklós.
Balátlövők: Tóth Tímea, Kindl Gabriella, Bajusz Sándor, Éles József.
Balszélsők: Kirsner Erika, Nagy Ivett, Iváncsik Gergő.
Csapatkapitányok:
ÁSZOK: Ferling Bernadett
KIRÁLYOK: Pásztor István
Edzők:
ÁSZOK: Kiss Szilárd
KIRÁLYOK: Skaliczki László