Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nenadics cigarettázik és visszabeszél

2009.04.21. 14:55 Módosítva: 2009-04-21 14:55:23
Szurkolói pletyka szerint Petar Nenadics rágyújtott az elveszített kézilabda Magyar Kupa-döntő szünetében, majd visszabeszélt az ezt nehezményező szegedi tulajdonosnak, Pisztrui Lászlónak. Lele Ambrus szakosztályelnök szerint ez kitaláció, de azt megerősítette, hogy komoly gondok vannak a játékos hozzáállásával, és pályán kívüli életvitelével.

A Pick Szeged vezetősége a kupadöntőben elszenvedett megalázó vereség felelősét Petar Nenadics személyében találta meg, a játékos szerződését vasárnap este azonnali hatállyal felfüggesztették, a szerb irányító az edzéseket sem látogathatja.

A szurkolók között komoly felháborodást váltott ki az eset, tudni szeretnék, miért csak a sérüléséből visszatért játékost büntetik, amikor többen hónapok óta rossz formában, lélektelenül játszanak.

A Pick Szeged szakosztályvezetője, Lele Ambrus elmondta, a szerb sztárjátékos eltiltásával példát statuálnak. Nem csak Nenadiccsal elégedetlenek, de őt el tudták tiltani úgy, hogy ne okozzanak komoly kárt a csapatnak. „Mostantól viszont mindenkinek be kell állnia a sorba, akkor is folytatjuk a játékosok szankcionálását, ha a végére csak nyolcan maradunk. Az a teljesítmény, amit többen nyújtanak, méltatlan a csapathoz” – mondta Lele az Indexnek.

Petar Nenadics
Petar Nenadics

A szurkolók között néhány meglehetősen vad pletyka is elindult, ezek közé tartozott, hogy a szerb játékos a kupadöntő szünetében kiment az öltözőből dohányozni, amit Pisztrui László meglátott, és az ő tulajdonosi döntése alapján tiltották el a játékost. Nenadics állítólag korábban többször visszabeszélt a vezetőknek és az edzőknek, többek füle hallatára kijelentette, hogy rossz csapat a Szeged.

A szegediek úgy vélik, a játékos teljesítménye köszönőviszonyban sincs a bérével, és bár tudják, hogy a szurkolók több játékossal jóval elégedetlenebbek, mint a szerb fiatallal, Nenadics eltiltásával az egész keretnek üzennek.

A játékost sérülten szerződtette a Pick, műtéte után mostanra teljesen rendbejött, teljes értékű játékosnak számít, mégsem hozza azt a teljesítményt, amit jogosan elvárnak tőle Szegeden. A szerb irányító sportszerűtlen életmódja, és korábbi nyilatkozatai után a kupadöntőn telt be a pohár, egyelőre a csapattól külön, egyedül edz. Lele szerint most Nenadicsnak kell bizonyítania, hogy méltó az érte meghozott áldozatokra.