LeBron James bojkottálhatja az NBA-idényt

2014.05.14. 10:39

Az NBA játékos-szakszervezet alelnöke szerint LeBron James bojkottálja a következő NBA-szezont, amennyiben a rasszista botrányba keveredett Donald Sterling marad a Los Angels Clippers tulajdonosa.

Egy interjúban a szakszervezettől Roger Mason azt mondta, ha nem adják el a Clipperst, akkor sok játékos, köztük LeBron James, a Miami Heat szupersztárja sem lesz hajlandó pályára lépni, ebben egységes a kosarasok véleménye. 

A botrány kirobbanása után LeBron is felszólalt Sterling ellen, azt mondta, a Los Angeles Clippers 80 éves tulajdonosának egyszerűen nincs helye az NBA-ben. 

Sterling a napokban interjút adott a CNN-nek, ebben bocsánatot kért, de azt mondta megvezették. Beszólt a botrányban érintett NBA-legenda Magic Johnsonnak is, szerinte Magic rossz példát mutat a gyerekeknek. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla