Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos edzője: Büszke vagyok, hogy Babos történelmet írt

2018.01.27. 09:31

Először a büszkeség jut az eszembe! Az a büszkeség, hogy Tímea ismét tenisztörténelmet írt Magyarországon. Büszke vagyok arra, hogy ennek részese lehetek. Egy hónappal a tavalyi szingapúri világbajnokság előtt leültem beszélgetni Tímeával: azt mondtam, rendben, ebben az évben kiemelten készülünk erre a versenyre és javítunk a pároshoz szükséges képességeiden

– kezdte az értékelést Thomas Drouet, Babos Tímea edzője a pénteken Grand Slam-győzelmet szerző teniszező honlapján.

A monacói edző kiemelte, hogy Babosnak az utóbbi időben javult a reflexe, magabiztosabb lett a mozgása és taktikailag is előrelépett, a korábban kijelölt cél – vagyis hogy Grand Slamet nyerjen és világelső legyen párosban – felét pedig már teljesítették is.

Drouet kitért arra is, hogy a párosban elért siker egyesben is beindíthatja Babost, aki megmutatta, hogy képes a nyomást kezelni, egyesben pedig ugyanolyan nyomással kell megbirkóznia, a képességei tehát adottak.