Összefoglaló

Percről percre A magyar páros legyőzte a belgákat a Davis-kupában

Fontos a győzelem, hogy 1-2-re szépítsünk így még marad esély a bravúrra. A belgák cseréltek a meccs előtt.
A meccs első brékje a magyar párosé
Végigvisszük és nyerjük az első szettet.
A másodikat brékkel kezdjük és az is a magyar csapaté lesz.
Csak a harmadik szettben tudott először vezetni Belgium.
Rövidítés megint nem ment, szépített 2-1-re Belgium
A legrosszabbkor brékel a belga csapat és 6:4-gyel behúzza szettet, 2-2-re módosult az állás.
Öt meccslabdénk volt, megnyertük végül
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bemelmans ma is jól érzi a játékot, szépen engedett el egy labdát, majd a hálónál röptézett. A belgáktól de Loore adogatott, az ő oldala bizonytalan, ki lehetne használni. De aztán bevág egy ászt a fiatal belga. 

    Ruben Bemelmans, Joris de Loore-Balázs Attila, Fucsovics Márton 1:1

  • Fucsovics elütése volt jó, akié az első adogatás is volt, majd Balázs röptéje volt kiváló, aztán két belga labda is hálóba, vezetünk.

    Ruben Bemelmans, Joris de Loore-Balázs Attila, Fucsovics Márton 0:1

  • Cseréltek a belgák a párosra. Julien Canigna helyett a Fucsovicsot bravúrral verő Ruben Bemelmans lesz a páros tagja. Lehet, hogy hallották a legjobb magyat játékos tegnapi nyilatkozatát, aki a meccse utáni sajtótájékoztatón elmondta, nem szeret balkezes játékosok ellen játszani, Bemelmans pedig az.

  • A pénteki hírek szerint, nálunk marad a Fucsovics, Balázs kettős az ellenfél pedig Julien Cagnina és Joris De Loore lesz az ellenfél.

  • Pénteken Liége-ben elkezdődött a magyar teniszválogatott nagy menetelése. A sokkal esélyesebb Belgium ellen nem sikerült jól zárni az első napot. A várt győzelem helyett Fucsovics 3-1-re kapott ki Bemelmanstól, majd Balázs Attila az elején még nagyon erősen kezdve, a végére elfáradva 3-0-ra a világ 7. legjobbjától, David Goffintől. Ezzel Belgium 2-0-ra vezet az első nap után a Világcsoport negyeddöntőjébe jutásért.

  • Dehogy. Nem jó érzés, mert a vasárnapi két egyesnek már tényleg semmi értelme, hiszen Belgium 3-0-s, behozhatatlan előnyhöz jut. De marad még egy esély. Ahogy mi tavaly szeptemberben az oroszokat vertük, kapunk még egy esélyt a bennmaradásra, ehhez le kell majd győzni a kontinentális zónákból feljutó válogatottak egyikét.

  • Ruben Bemelmans, de főleg David Goffin is jól ismert a magyar szurkolók körében. A szombati két szereplő azonban kevésbé.   Julien Cagnina 23 éves, 248. a világranglistán, de a karriercsúcs is csak a 239. hely. Párosban is csak a 353. hely volt a legjobb. Ennek megfelelően kiemelkedő eredménye sincs.  Joris De Loore a 310., de a 174. helynél előrébb még sosem jutott. Verhető ez a páros, ezt a meccset meg kell nyerni.