Egyszerű hibáknak tulajdonította váratlan vereségét legjobb női teniszezőnk

2024.07.19. 09:23
Egyszerű hibáknak tulajdonította váratlan vereségét Bondár Anna, aki a nyolcaddöntőben kiesett a 232 ezer euró összdíjazású, budapesti salakpályás női tenisztornán.

A világranglistán elfoglalt 98. helyével a legjobb magyarnak számító játékos csütörtökön 7:5, 7:5-re kapott ki a selejtezőből szerencsés vesztesként érkezett Ella Seideltől (166.).

Jól indult a meccs, de a stabil német lány elkezdte megérezni a szerváimat

– kezdte visszapillantását a Hajdúszoboszló SE sportolója a szövetség közösségi oldalán. „Mindkét szettben megvoltak a lehetőségeim, de ezek az egyszerű hibák nem férnek bele, és ilyenkor jönnek a hullámvölgyek a mérkőzésen. Tavaly a budapesti verseny után nagyon jó formába kerültem, remélem, az idén is így lesz.”

A 27 éves játékos a jövő héten a romániai Jászvásáron (Iasi) versenyez szintén 250-es besorolású tornán, ahol vasárnap vagy hétfőn mutatkozik be. A Római Teniszakadémián egyesben már nincs versenyben hazai játékos, előzőleg Tóth Amarissa, Babos Tímea, Stollár Fanny és Szabanin Natália már a nyitókörben kiesett.

Párosban viszont lesz pénteken magyar érdekeltség, olyannyira, hogy két teniszezőnk is pályára lép a Római parton. Az első kiemelt Babos Tímea, Ellen Perez párosának ellenfele a címvédő duó, Stollár Fanny és Katarzyna Piter lesznek.