Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszú Katinkának most lett elege a bulvárból

2018.01.29. 09:37

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka december 29-én adott ki hivatalos közleményt, hogy házassága Shane Tusuppal megpróbáltatásokon megy keresztül. A decemberi rövid pályás Európa-bajnokságra egyedül utazott, akkor még arra hivatkoztak, hogy az amerikai edzőnek migrénje van.

A január 11-i Év Sportolója gálán mindketten ott voltak, de külön ültek, Tusup magyarul mondott beszédet, és elcsukló hangon kért bocsánatot.

A gála után annyit mondott, dolgoznak a megoldáson, és lökést adtak neki Shane Tusup magyar szavai.

Hosszú a molcsapat.hu-nak adott interjút, és ebben úgy értékelt: 

"ha többet nyilatkoznék, akkor kevesebbet pletykálnának, de van rá egy fogadásom, hogy ez nem így lenne, úgyhogy inkább csendben maradok."

Hétfő reggel azonban közleményt küldött a menedzsmentje, hogy valótlan tartalmat közöl róla a Ripost, önkényesen megvágott és komponált képet használtak. A cikk címe: új párjával bukott le Hosszú Katinka.

"Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket,

de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl. 

A helyreigazítási kérelmet eljuttattuk" - írja az Iron Aquatics.